Nara kvalitní jemná voda v nekonečně recyklovatelné plechovce. Voda v plechovce. Balená voda, Perlivá voda, Sodovka, Neperlivá voda, Minerální voda, mineralni voda, mineralka, mineralky, pramenitá voda.

Voda je život

Lidské tělo je z 65% tvořeno vodou.
Voda tvoří prostředí pro chemické reakce v těle, díky kterým dýcháme, tluče nám srdce, trávíme jídlo, myslíme, spíme, hýbeme se, dokonce spalujeme tuky a mnoho dalších reakcí. Voda přináší do buněk živiny a z buněk naopak odvádí všechny škodlivé látky a nečistoty. Zároveň je voda je nezbytná pro regulaci tělesné teploty a krevního tlaku. Bez vody nemůžeme žít, jedná se o základní element našeho života. Voda je život.
 
Sladění s životem nebo-li vodou je klíčové. Jak se k vodě chováme, tak se bude chovat k nám. Pro zdraví, blaženost, úspěch se musíme k vodě chovat slušně ,,když budeme slušní k vodě, voda bude slušná k nám. My, protože jsme ze 65% voda, budeme pak ze 65% slušní?" ¹. V týmu Nara po celou dobu práce s vodou dbáme na jemný, vděčný a láskyplný přístup, protože jsme si vědomi, že pouhou myšlenkou nebo pohledem na vodu, se změní její molekulární struktura. Správné uchopení a spolupráce vás dostane na vrchol.
 
1. Sadhguru (22. 3. 2019) The Mystical Secrets of Water [Youtube] https://www.youtube.com/watch?v=1kKGzCL4D5w
 
Zpět na blog
  • Nara kvalitní jemná voda z českých pramenů v nekonečně recyklovatelné plechovce. Zdravější obal pro tělo a planetu. Voda obsahuje vyvážené množství minerálů a harmonickou živost. Voda v plechovce. Balená voda, Perlivá voda, Sodovka, Neperlivá voda, Minerální voda, mineralni voda, mineralka, mineralky, pramenitá voda, pramenitá voda, plechovka, plech